S’ka ndryshime – Taksë dhe TVSH zero për biznesin e vogël deri në 2029

14

Në media ka patur raportime ku thuhet se qeveria do të ritaksojë biznesin e vogël. Por si qendron e vërteta?

Autoritetet konfirmuan sot në Shqipëria do vijojë të ketë taksë zero e me TVSH zero për Biznesin e Vogël dhe kjo nuk do të ndryshojë deri në vitin 2029.

Neni i fundit i draftit të punës tregon sidoqoftë qartë fare se taksat mbi biznesin e vogël mbeten zero.