“Smile Albania 2019”, nis trajnimi pë 500 ambasadorë të turizmit shqiptar

253

Pas një suksesi të merituar të ekipit të Smile Albania 2018 , kanë filluar përgatitjet për Smile Albania 2019, duke ofruar një sërë trajnimesh për 500 të rinj të cilët do të shndërrohen në guida profesioniste dhe 500 ambasadorë të turizmit shqiptar.

Trajnimet për të rinjtë e “Smile Albania” janë masa e parë ndër 365 të tilla për sezonin e ardhshëm turistik.