Sot në Tiranë, transporti publik falas për çdo femër

93

Me rastin e Ditës Ndërkombëtare të Gruas, Bashkia e Tiranës ka siguruar transport publik falas për të gjitha gratë dhe vajzat në Tiranë.

Kështu çdo femër që do të hipë sot në urbanet e linjave të Tiranës, brenda për brenda kryeqytetit, nuk do të paguajë biletë.

Kjo iniciativë nisi në vitin 2017 dhe është kthyer në një traditë tashmë.