Spektakël fishekzjarresh dhe koncert, si e priti Tirana Vitin e Ri (FOTO)

17

Tirana e priti me një spektakël fishekzjarresh dhe koncert natën e ndërrimit të viteve. Mijëra qytetarë ishin grumbulluar në shesh për të festuar, ndërsa atmosfera ka qenë e ndezur edhe në qytetet e tjera të Shqipërisë.

Po.al ju uron një vit të mbarë me të gjitha bekimet e Zotit. Urojmë për më shumë solidaritet, përkujdesje dhe dashuri mes njëri tjetrit.