Stola në çdo lagje të Tiranës

395

Bashkia e Tiranës, përmes Agjencisë së Parqeve dhe Rekreacionit, vijon punën për vendosjen e stolave në çdo lagje të Tiranës. Kjo bën që të moshuarit dhe kushdo tjetër të mos ndjehet i detyruar të ulet nëpër kafene për t’u çlodhur.

15356616_10154831175521926_7442458104604238821_n 15541288_10154831175756926_4387491458198483815_n 15390906_10154831175481926_5593527005962708592_n