Studimi i ri: Ky është vendi më i lumtur në botë. Ja kush vjen më pas

75

Vendi ku ka njerëzit më të lumtur në botë është Finlanda. Sipas hulumtimit të publikuar pak kohë më parë Finlanda zë vendin e parë, si vendi me i lumtur në botë.

Finlanda ka kaluar Norvegjinë për t’u listuar si vendi i parë më i lumtur në botë, thuhet sipas një raporti të Kombeve të Bashkuara.

Studimi zbulon se katër vendet e para janë zënë nga vendet nordike, me Finlandën të parën dhe pas saj është radhitur Norvegjia, Danimarka dhe Islanda.