TBU, hapet ekspozita e pikturës titulluar ”Brezat”

395

Tirana Business University (TBU) organizoi dje ceremoninë e hapjes së ekspozitës së pikturës titulluar “Brezat”, me pjesëmarrjen e 43 veprave nga 19 artistë shqiptarë të mirënjohur, të brezave dhe stileve të ndryshme.
Ekspozita do të vijojë të jetë e hapur deri ditën e djelë, datë 12 Qershor.

13407185_1786260248276413_4342985389536945440_n 13423789_1243335942391920_8879213143122944810_n 13394038_1786260614943043_3327425265931890099_n 13315712_1786260581609713_3724359932796397039_n 13428432_1786260501609721_2541306917724273284_n 13428016_1243335155725332_8654639879476406536_n