“Të gjithë kërcejnë”, mbrëmja gala që do të sjellë valsin vienez në Tiranë

120

“Të gjithë kërcejnë” titullohet mbrëmja gala që do të sjellë valsin vjenez në Tiranë mbrëmjen e 28 dhjetorit.

Ky  është eventi përmbyllës i bashkëpunimit të frytshëm midis Teatrit të Operas dhe Baletit dhe Ambasadës austriake në Tiranë.

“Alles Walzer”  do të na shfaqë valsin tradicional vienez që për austriakët është kërcimi i masës dhe vjen si motiv i mbylljes së suksesshme të vitit kulturor Shqipëri-Austri.

Kjo mbrëmje është konceptuar ndryshe me operetat e Shtraus-it, ku do të gërshetohet klasikja me modernen.

“Alles Walzer”do të sjellë valsin tradicional vienez, që për austriakët është kërcimi i masës.

Mbrëmja gala do të synojë që ne të mësojme nga e kaluara që të shohim drejt së ardhmes dhe do të mbahet mbrëmjen e 28 dhjetorit në Pallatin e Kongreseve në orën 19:00.