Të varur ndaj Smartfonëve?! Ja telefoni i duhur

94

Brendi zviceran Punkt ka sjellë një telefon i cili është i përshtatshëm për ata të cilët duan të largojnë varësinë nga telefonat e mençur.

Ky telefon ka një ekran të vogël, pa mundësi për të instaluar aplikacione dhe konektim në internet.

Pavarësisht kësaj, telefoni kushton 400 dollarë, një çmim i kripur për një telefon që në dukje të parë është shumë i thjeshtë.

Mirëpo kompania e ka mbrojtur vendimin për çmimin duke thënë se ato shërbime që ofrohen janë të kualitetit të lartë.

Punkt do të teknologjinë e Blackberry-it lidhur me sigurinë.