Teatër: Të Gjithë me huqe

434

Teater Park Kame në bashkëpunim me Teatrin Kombëtar dhe Teatrin Eksperimental, ju fton të shijoni ndryshe fundjavat e kësaj vere.Teater Park Kame në Ibë sjell çdo të premte dhe të shtunë ”Të Gjithë me huqe” ora 20:00 , një komedi brilante nga regjisori Gëzim Kame dhe me një kast aktorësh të njohur të skenës si: Rajmonda Bulku,Viktor Zhusti,Genci Fuga,Erjona Kakeli,Lulzim Zeqja,Elia Zaharia dhe Arjola Basho. Për rezervime mund të kontaktoni biletarinë e Teatrit Kombëtar në nr.042223022 dhe Teatër Kame në nr.068 9026485. Bileta kushton vetëm 600 lekë dhe ka një pije të perfshirë. Jenai të mirëpritur!

2 6 3 1 4 7