Tifozët kuqezinjë, me surprizen e radhës

636

Tifozët kuq e zi shquhen për surprizat ndaj kombëtares, dhe s’kishte si të mos mendonin edhe për surprizen e radhës. Tifozët kuq e zi po pregatisin, në Prishtinë, një flamur gjigand i cili do të shfaqet me 15 qershor kur Shqipëria do te luajë me Francën. Për të shpalosur flamurin do jenë të angazhuar 500 veta. Arsyeja pse ky flamur nuk do të shfaqet në ndeshjen me Zvicrën është se stadiumi nuk e supurton një flamur me përmasa të tilla. Kuqezinjtë kësaj radhe duket se do hyjnë në Librin Guinness.

56eab32b9280e3d01a6572335e55eb412bd72b2b