Tirana destinacioni i tretë pas Mynihut dhe Tokios


0

Mastercard Economic Institute, Tirana është destinacioni i tretë në botë, pas Mynihut dhe Tokios, që janë dy qytete metropole me numrin më të madh të turistëve.

Pas Tiranës ndodhet Nica dhe Cancun i Meksikës.

Parisi dhe Roma që gjatë gjithë vitit së bashki me Venecian e kanë kreun turistik, e humbin pak në muajt e verës.

Po ngjitja e Tiranës është një evendt i fuqishëm. Pasi edhe Korfuzi ndodhet shumë vende larg.

/ata.gov.al