”Tirana ime”, aplikacioni që bën çdo qytetar kryetar bashkie

322

Tirana ime është aplikacioni që e bën çdo qytetar kryetar bashkie.
Shkarko Tirana Ime: Në Android -> https://goo.gl/PeCdjy

Bashkia e Tiranës përmbledh në këtë aplikacion shërbimet kryesore të qytetit në smartphone-in tuaj. Këtu përfshihen informacione mbi trafikun dhe transportin në qytet, turizmin, ndotjen, mundësinë për të raportuar situata problematike dhe shumë informacione të vlefshme.