Tirana në fundjavë, mundësi për argëtim e aktivitet për cdo moshë.

263

Bashkia e Tiranës ka organizuar në gjithë Tiranën mundësi për argëtim e aktivitet për cdo moshë.
Kinema në sheshin ‘Skënderbej’, Motofest tek ish Kolonat, TAEKWONDO FEST dhe lojra të tjera në TiranaFanZone tek Sheshi ‘Nënë Tereza’ etj.

13427889_10154282113951926_262128583813349598_n 13465948_10154282113816926_5430979518538604643_n 13407290_10154282112406926_1409233405821885321_n 13413516_10154282111956926_5072497203876906837_n 13423954_10154282133276926_8367401309787062891_n 13432156_10154282112271926_750293351038202757_n 13442232_10154282112296926_7469808573014470050_n 13442416_10154282112531926_3397777373153235737_n 13445603_10154282111831926_7309284937091013563_n 13466325_10154282133356926_6513909121512228305_n 13494992_10154282113421926_7597721322980831315_n