Tirana, qendër e artit dhe kulturës moderne

401

Bashkia e Tiranës sjell një tjetër surprizë për qytetarët, të cilët për një muaj do të kenë mundësi të shijojnë skulpturat e famshme të artistit italian Marco Lodola. I pranishëm në çeljen e ekspozitës në mjediset e Muzeut Kombëtar, ishte edhe kryebashkiaku Erion Veliaj, i cili vlerësoi prezantimin e këtyre veprave të famshme dhe falenderoi të gjithë ata që e mundësuan një gjë të tillë.

Skulpturat prej drite kanë ngjallur mjaft kuriozitet tek qytetarët dhe tek turistët e huaj të cilët vizitojnë kryeqytetin në këto ditë festash. Ato janë të vendosura në lulishten në krah të Presidencës dhe ekspozita në mjediset e Muzeut Kombëtar do të qëndrojë e hapur për publikun deri më 8 janar, duke e kthyer Tiranën në një qendër të artit modern bashkëkohor.

czonhzaxgaarp0u czonhzlxaaaf6lu czoni_fxaaayrdb