Tirana shndrin, qytetarët në aksion për pastrimin e kryeqytetit

130

Në Ditën Botërore të Pastrimit, qindra qytetarë si dhe punonjësit e ndërmarrjeve të pastrimit të kryeqytetit kanë filluar largimin e inerteve, por edhe të mbetjeve të tjera të ngurta si mobilie, goma, hekurishte.

Aksioni për pastrimin e kryeqytetit do të vijojë gjatë gjithë ditës së sotme, ndërkohë që kërkohet që qytetarët të japin kontributin e tyre që Tirana të jetë gjithmonë e pastër.

Eshtë e rëndësishme që qytetarët të ndërgjegjësohen për pastrimin e ambjenteve ku jetojnë çdo ditë të vitit.

trohet