Tiranë, 27 nëntor gara e peshkimit sportiv

259

good-way-to-be-alone

Me rastin e 104 vjetorit të Pavarësisë, Shoqata Shqiptare e Peshkimit Sportiv dhe Rekreativ me mbështetje të plotë të Ministrisë së Bujqësisë, Zhvillimit Rural dhe Administrimit të Ujrave si dhe Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit dhe Bashkia Tiranë organizojnë Garën e Peshkimit Sportiv “Pavarësia ” me pjesëmarrjen e peshkatarëve sportiv nga të gjitha trevat shqipfolëse.

http://www.tirana.al/events/kupa-pavaresia/