Tiranë, 5 Maji dhe 1 Qershori sërish Ditë Pa Makina

83

Kryetari i Bashkisë së Tiranës, Erion Veliaj duke falenderuar organizatorët e aktiviteteve të shumtatë mbajtura gjatë Ditës së Verës në Tiranë, të dielen e 17 marsit, bëri me dije se edhe në fundjavat e 5 Majit dhe 1 Qershorit sërish do jenë Ditë Pa Makina për Tiranën.