Tiranë, APR mirëmban stolat përgjatë lumit Lana

238

Bashkia Tiranë përmes Agjencisë së Parqeve dhe Rekreacionit është kujdesur për stolat në bulevardin ”Zhan D’Ark” përgjatë lumit të Lanës. Ndërhyrja e APR_së konsiston në lyerje dhe merimetime të këtyre stolave.

14910560_1487452957936452_503983004925013517_n 14925735_1487453041269777_8438612022379037740_n 14925796_1487453101269771_9083806968776357240_n 14732157_1487453184603096_9157220583890830807_n