Tiranë, asfaltim dhe rregullim trotuaresh në rrugën ”Don Bosko”

358

Bashkia Tiranë ndërhyn duke riparuar rrugën ”Don Bosko”. Punimet përgjatë kësaj rruge konsistojnë në asfaltim dhe rregullim trotuaresh.

14457399_1460772053937876_1962320463728000586_n 14492420_1460772007271214_3902587169927005205_n 14492498_1460772097271205_1849456109648661280_n 14502967_1460772067271208_8323187037494549491_n 14469645_1460771897271225_4789045799308124748_n 14522808_1460771817271233_2850316806764752887_n 14568009_1460771873937894_4324602842762420561_n 14568176_1460771947271220_3947243848387608676_n