Tiranë, asfaltim dhe rrugëve nëpër lagje

27

Gjatë ditëve të fundit, punonjësit e Mirëmbajtjes së Rrugëve po punojnë për të rehabilituar dhe asfaltuar disa rrugë në kryeqytet, duke u kujdesur për shtresat asfaltike, trotuaret, dhe ndriçimin.

Rehabilitimi ka prekur edhe rrugën “Ibrahim Hasmema” në kryeqytet, duke iu mundësuar banorëve të zonës kushte sa të mira.

Duke qenë se stina e verës po afron, banorët e kësaj lagje nuk do të lëvizin më mes pluhurit dhe baltës, pasi rruga është asfaltuar plotësisht.