Tiranë: Fëmijët festë në ndihmë të fëmijëve në nevojë

248

Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit sëbashku me “Friends of Tirana Parks” me Korin e Fëmijëve QKKF, Balerinët Elf të Shtëpisë së Ëndrrave organizuan një festë në ndihmë të fëmijeve në nevojë. Në këtë event festiv kishte plot lojëra argëtuese, stenda me punime artizanale, qoshkun e verës së nxehtë dhe gatime tradicionale dimërore.

15380870_1538249032856844_4339474645944787076_n 15400930_1538249069523507_1012877435420411142_n 15380631_1538249366190144_2546700979809390918_n 15578828_1538248609523553_1477790249082095741_n 15442363_1538248846190196_8415844517782038517_n 15492185_1538248676190213_2992261597867827194_n 15380845_1538248752856872_1520686576569199294_n 15541328_1538248782856869_2752883606423845376_n 15541945_1538248839523530_6745354869705293125_n