Tiranë, “Festa e Muzikës”

260

Tirana më 23 Qershor i Bashkohet 70 qyteteve të tjera në festën e promovimit të muzikës dhe talenteve. 8 vënde të ndryshme në Tiranë, mbi 15 zhanre muzikore, artistë profesioniste dhe amatore, të huaj dhe vendas.

13445525_1367821199899629_971224288768676817_n 13501593_1367821196566296_1606779185308261493_n 13516456_1367821203232962_3598451589472204918_n