Tiranë, nis asfaltimi i rrugës “Xhon Belushi” në njësinë 4

4

Nis asfaltimi dhe ndriçimi i rrugës  “Xhon Belushi” në njësinë 4 në Tiranë.

Aksi i shërben një komuniteti prej rreth tre mijë banorësh dhe pritet të rrisë më shumë vlerën e pronës në zonë.

Janë rreth 500 familje nga e gjithë Shqipëria, gjithsej 3 mijë banorë, të cilët përfitojnë nga ky investim./Po.Al