Tiranë, nis puna për një tjetër kënd lojrash

180

Shumë shpejt kryeqytetit do t’i shtohet një kënd i ri lojërash për të vegjlit.

Ka nisur puna, për ndërtimin e një këndi të ri lojrash, nga punonjësit e Agjencisë së Parqeve dhe Rekreacionit. Ky kënd do të jetë pas stadiumit “Arena Kombëtare” dhe do i shërbejë fëmijëve të kësaj zone.