Tiranë, një parking i ri nëntokësor

95

Pas pak ditësh në kryeqytet do të hapet një parking i ri nëntokësor.

Pak ditë punë kanë mbetur nga parkimi nëntokësor tek rruga e Elbasanit dhe sipër Këndi i Lodrave, 7 Xhuxhat.

Ky është parkingu i 3 nëntokësor.