Tiranë, pastrim dhe zgjerim lumit të Lanës

462

Bashkia e Tiranës ka ndërhyrë duke bërë pastrimin dhe zgjerimin e lumit Lana. Kjo ndërhyrje është bërë në zonën e njohur si Pallati me Shigjeta dhe eviton përmbytjet.

14570499_10154659087661926_6645334726382058620_n 14572902_10154659085306926_1374648641581288452_n 14650677_10154659084591926_8424271276110337030_n 14724445_10154659088346926_661684919096964724_n