Tiranë: Përfundon këndi i dhjetë i lojrave

467

Fëmijëve të Tiranës u është shtuar edhe këndi i dhjetë i lodrave, i cili është konceptuar si një hapësirë argëtimi për të gjitha grupmoshat. Investimi i Bashkisë së Tiranës ka marrë mbështetjen e Bankës Raiffeisen dhe përfshin module të ndryshme lojërash, një shatërvan, ndriçim dhe gjelbërim të zonës.