Tiranë, përfundon rikonstruksioni i plotë i çerdhes Nr.54

626

Bashkia e Tiranës ka përfunduar rikonstruksionin e çerdhes Nr. 54 në Njësinë Administrative Nr. 2, e cila ndodhej prej vitesh në një gjendje tejet të amortizuar. Çerdhja, në të cilën janë regjistruar 88 fëmijë, u përurua nga kryetari i Bashkisë së Tiranës, Erion Veliaj. Ai u shpreh se nisma “Adopto një çerdhe” ishte një nga projektet më të suksesshme të bashkisë në vitin e parë të punës.

Çerdhja Nr. 54 ndodhet në Rr. “Mihal Grameno” dhe i është nënshtruar një rikonstruksioni të plotë, ku përfshihet veshja me kapotë termike, rikonstruksioni i plotë i tualeteve; hidro-izolimi, vendosja e sinjalizimit për mbrojtjen kundër zjarrit dhe instalimet e reja të sistemit të ngrohjes. Gjithashtu, Bashkia e Tiranës ka bërë dhe lirimin e sheshit, gjelbërimin dhe rrethimin e plotë të oborrit.