Tiranë, përurohet shkolla e re “Ardian Klosi”

327

Shkolla e re “Ardian Klosi” ndërtuar tek Bregu i Lumit hap dyert për nxënësit, duke u inauguruar këtë të martë nga kreu i bashkisë Erion Veliaj. Shkolla mban emrin e publicistit dhe përkthyesit të njohur.

Shkolla ka një kapacitet për 1000 nxënës dhe ofron mjedise të reja e kushte modern mësimdhënieje, si dhe për zhvillimin e aktiviteteve të ndryshme sociale dhe sportive.