Tiranë, qendër e re shëndetësore në Allias

470

Zona e Alliasit në kryeqytet ka tashmë qëndrën e re shëndetësore. Investimit i ministrisë së Shëndetësisë dhe donatorëve kapi vlerën e 230 mijë euro, dhe theksi u vë në sigurimin e shërbimit shëndetësor grupeve vunerabël si familjet me orgjinë rome dhe egjipitanë.

Save the Children që financoi për ngritjen e këtij shërbimi ka kontribuar edhe në pajisjen e aparaturave dhe medikamenteve. Në të pritet rë marrin shërbim rreth 10.000 banorë në zonën e Alliasit, ku 2500 prej tyre janë fëmijë të grupmoshës 0-14 vjeç.

15037310_610871149100939_8785637459693846936_n 14991910_610871625767558_1391273276234154716_n 15027632_610871199100934_1741907668710568271_n 15078921_610871542434233_4120760290524547854_n 15085686_610871305767590_4650920289690234552_n