Tiranë, rrugë e re nga kryqëzimi i ish Kombinatit “Josif Pashko” te ish “Uzina Dinamo”

676

Qindra familje në zonën e ish Kombinatit “Josif Pashko” kanë sot një rrugë të re.

Ndërhyrja në segmentin midis ish Kombinati “Josif Pashko” te ish “Uzina Dinamo” ka konsistuar në realizimin e rrjetit të ri të ujësjellës-kanalizimeve, vendosjen e sistemit të ndriçimit, trotuare, gjelbërim dhe vendosjen e plotë të sinjalistikës horizontale dhe vertikale.