Tiranë: “Santa Kids” me 27 Dhjetor, tek ”Reja”

245

Shoqata “Zumba Art”, me koreografe znj.Fatilda Smajlaj sjellin tek “Reja” eventin “Santa Kids”! Më datë 27 Dhjetor, në orën 17:00, fëmijët do të kërcejnë “Liqenin e Mjelmave”, “Ditari i Princeshës”, “Merry Christmas”, e të tjera këngë, për të na uruar një mbyllje të 2016 sa më të bukur dhe një fillim të Ri për 2017 e mrekullueshme!