Tiranë: UKT bën riparime në rrjet në disa zona

278

Bashkia e Tiranës, përmes ekipit të Ujësjellës Kanalizimeve Tiranë, ka ndërhyrë duke riparuar defektet në rrjet tek ”Rruga e Kavajës”, ”Libri Universitar”, ”Sheshi Shtraus” dhe rruga ”Ylbere Bylykbashi”. Këto riparime vijnë pas raportimeve të qytetarëve tek aplikacioni Tirana Ime.

15284018_1526591607355920_4632965289365630152_n 15284928_1526591614022586_3967056982445615049_n 15319158_1526591884022559_5216679843249871276_n 15350707_1526592047355876_6231799415258603022_n 15369117_1526591594022588_6850025351088289209_o 15271822_1526592067355874_2508379890450717901_o 15304279_1526591847355896_2856121008986355623_o 15326427_1526591770689237_6626246547695755955_n