Tiranë, vijon rikonstruksioni i një blloku banimi në Njësinë Administrative Nr.11

93

Blloku i pallateve që kufizohet nga rrugët “Bujar Kaloshi” dhe Rr. “Learton Vathi” në Njësinë Administrative Nr.11, po i nënshtrohet rikonstruksionit të plotë, duke përfshirë infrastrukturën nëntokësore, ashtu edhe atë sipërfaqe me rrugë, trotuare, ndriçim etj.

Me temperaturat më të favorshme e bashkëpunim nga banorët, Bashkia e Tiranës po vijon me intensitet punimet edhe në këtë bllok banimi.