Tjetër sukses, shqiptari shpallet kampion bote në dy kategori në kikboks

99

Kikboksieri shqiptar, Adriatik Cami është kampion bote në kategoritë WKF dhe WIPU.

Kampioni nga Dibra hodhi në knock-out kundërshtarin nga Maroku që në raundin e dytë, duke bërë të vetët rripin e dy titujve.

Disa goditje të sinkronizuara të Camit detyruar kundërshtarin 22 vjeçar të dorëzohet, duke i dhënë të drejtë shqiptarit për të vendosur në brez dy titujt.