Tropoja çel sezonin turistik në luginën e Valbonës

5

Bashkia Tropojë në një ceremoni të veçantë ka çelur sezonin turistik për turizmin malor në Valbonë.

Lugina e Valbonës ngjason me një amfiteatër natyror ku një shesh i pafund rrethohet nga gjelbërimi kodrina të vogla dhe male deri në kupën e qiellit duke siluetuar në sfond me malin e Jesercës që ngrihet madhështorë drejtë lartësive.

Vitin qe kaloi në Valbonë kishte rreth 140.000 turistë.