UKT zgjidh problemin me furnizimin me ujë për tre zona të ndryshme të Tiranës

413

Tre zona të ndryshme të qytetit të Tiranës kanë marrë zgjidhje të shqetësimit të furnizimit me ujë të pijshëm. Bashkia e Tiranës ka ndërtuar një lidhje të re me rrjetin e ujësjellësit në ”Rrugën e Barrikadave”, e cila është tepër e rëndësishme për të mundësuar akses dhe shërbim cilësor për të gjithë.

Një tjetër investim i rëndësishëm është dhe rikonstruksioni i linjës së furnizimit me ujë në rrugën “Xhemollari” në Shkozë, e cila shumë shpejt u vendos në funksion të plotë për të siguruar kështu cilësi dhe siguri maksimale të furnizimit për të gjithë banorët.

Nga kjo ndërhyrje është bërë i mundur furnizimi nga tubacione të reja me materiale bashkëkohore dhe cilësi maksimale.

Ndërkaq, pas sinjalizimit të banorëve përmes telefonit në numrin e gjelbër 08004488, Bashkia e Tiranës ka përfunduar me shpejtësi lidhja e re e rrjetit të furnizimit me ujë për banorët e zonës në “Komunën e Parisit”. Grupet e punës së UKT shtruan linjën e re e cila u mundëson banorëvë akses më cilësor në rrjetin e shpërndarjes. Përveç investimeve në linjat kryesore të furnizimit me uji, UKT ka vijuar punën edhe për shtrirjen e investimeve në rrjetin e shpërndarjes së ujit në mënyrë kapilare.