Unaza e Vlorës, nis asfaltimi për sezonin turistik

431

Bashkia e Vlorës është duke vazhduar punën për ndërtimin e unazës së qytetit. Kjo rrugë pritet që të lehtësojë trafikun gjatë sezonit të pushimeve.

Puna po shkon sipas parashikimeve dhe kjo rrugë do të jetë arterie e rëndësishme për të gjithë ata që do të vizitojnë Vlorën për sezonin turistik.