Urban Sketchers, Ditën pa Makina në sheshin Skënderbej

281

Sketchersat me 22 Maj ishin të ftuar në eventin Dita pa Makina në sheshin Skënderbej . Tema kryesore ishte vetë sheshi , i kthyer në zonë pedonale për një ditë si edhe një mundësi e mirë për të skicuar.

Urban Sketchers është një organizatë ndërkombëtare e përbërë nga persona të cilët ndajnë dëshirën dhe pasionin për të interpretuar botën nëpërmjet skicave.

URBAN SKETCHERS ka për qëllim të mbështesë komunitetin global të skicuesve për të treguar historinë e tyre nëpërmjet skicave.

13239033_1042737009113724_8152032455709106763_n 13240484_1042729985781093_3674046099293658753_n 13241421_1042729992447759_824802938166246359_n 13244826_1042736995780392_7402880941918921417_n 13254212_1042143829173042_8061121375888498838_n 13254306_1042743135779778_2480908057699487549_n 13256056_1042729805781111_750325829996943790_n 13256455_1042143962506362_7726554395236428274_n 13256470_1042729982447760_8617273977894909334_n 13267717_1042729825781109_6103238428888081151_n 13307331_1042737032447055_8704122830407388997_n