Vaksinimi/ Personat mbi 70 vjeç që nuk njohin mjekun e familjes mund të telefonojnë në këtë numër

56

Në Shqipëri ka nisur vaksinimi masiv i popullatës mbi 70 vjeç.

Qytetarët të cilët nuk njohin mjekun e tyre të familjes mund të telefonojnë në numrin 08004040 ku mund të informohen për mjekun e tyre.

Nga ana tjetër, nga nesër vijon edhe rezervimi me e-Albania.

Të gjithë mjekët e familjes janë në komunikim me të moshuarit dhe ata njoftohen për fashën orare që duhet të paraqiten.

Por personat mbi 70 vjeç që nuk njohin mjekun e familjes mund të telefonojnë në 08004040.

FOTOT/ Nis vaksinimi masiv në Shqipëri, sa vaksina ka siguruar vendi ynë