Ndriçimi i ambjenteve të jashtme në komunitetin rom

286

MMSR inaguroi ndezjen e dritave me një lojë futbolli me futbollistët e vegjël, energjikë dhe ambiciozë të skuadrës “ Retë e zeza”. Vullnetarë nga SHBA bënë të mundur ndriçimin e ambjenteve të jashtme pranë banesave të komunitetit rom përmes sistemit të paneleve diellore. I ofruan këtij komuniteti gjithashtu, rulotat e rikonstruktuara nga nxënësit tanë të shkollave profesionale gjatë Olimpiadës së Aftësive, sikundër zbukuruan ambjentet me lulet dhe pemët e nxënësve të këtij profili. MMSR në bashkëpunim me Bashkinë Tirane do t’ju ofrojnë këtyre fëmijëve edhe një mencë. Për prindërit e tyre formim profesional duke ngritur një qëndër të posaçme pranë këtij komuniteti.

13239948_1713329832287987_3478888731604471168_n 13254038_1713330552287915_5736203139225569466_n 13256249_1713330828954554_658345716833173806_n 13265986_1713330612287909_1889941366561734083_n 13266111_1713329828954654_8793490860532435850_n 13267960_1713330268954610_1589251153970826357_n 13267977_1713330678954569_9219996161655350526_n 13307314_1713329688954668_6781367398594819061_n 13307408_1713330368954600_1509403139019255754_n 13315292_1713330448954592_3886840448619421834_n 13319902_1713329918954645_4487949424522514902_n 13321852_1713330015621302_763344577090861815_n 13327487_1713330508954586_7054574032843896667_n

Burimi: MMSR fb