Vendosen ndriçuesit e rinj LED në Korçë, kursejnë energjinë elektrike deri në 65 për qind

8

Korça do të ndriçojë më shumë. Bashkia Korçë me një fond prej 830 milionë lekë po investon për vendosjen e ndriçuesve të rinj LED në akset rrugore të qytetit.

Ndriçuesit LED, përveçse do të kursejnë energjinë elektrike deri në 65 për qind, do të rinovojnë sistemin ekzistues.

jo teknologji ka kosto të ulët në mirëmbajtje dhe rrit cilësinë e ndriçimit duke garantuar qëndrueshmërinë dhe jetëgjatësinë e llambave, disa herë më tepër se jetëgjatësia e llambave aktuale.