VIDEO/ Gërdeci, fruti magjik me përfitime të jashtëzakonshme shëndetësore

111

Bima medicinale Gërdeci, ka një veçantë. Ky frut i egër që fsheh shumë sekrete dhe është me plotë vlera mjekësor.

Fruti i gërdecit është jo shumë popullor në krahasim me frutat e tjera të pyllit, për vetë faktin se është i vështirë për t’u arrirë.

Ai rritet në veri të vendit dhe është përdorur tradicionalisht nëpër kura të ndryshme mjekësore.

Shihni videon per me shume: