Video/ Njihuni me Valbonën, vajza që bën art duke qëndisur

8

Duket se qëndisjet apo punimet me dorë, tashmë po kthehen në trend nga të rinjtë e sotëm.

E tillë është dhe Valbona Lleshi e cila qëndisjen e ka trashëguar nga nëna e saj që e vogël e ndërsa sot e ka kthyer në një terapi për veten, por dhe promovim për Lezhën.

Për Bonën nuk janë vetëm punime të zakonshme, por brenda tyre mbartin një mesazh, duke ju dhënë jetë rrobave të cilat janë të vjetra.

Në punimet e Bonës nuk mungojnë dhe figura të rëndësishme të vendit tonë, duke i sjellë në mënyrë më të modernizuar duke u përshtatur me ditët e sotme.