VIDEO që nuk duhet humbur/ Gra nga e gjithë bota vishen me kostumet tradicionale shqiptare dhe japin mesazhe frymëzuese në SHQIP

183

Në një mënyrë krejt të veçantë, Ambasada Shqiptare në Londër prezantoi gruan shqiptare në sytë e botës.

Gra dhe vajza nga vende të ndryshme të botës vishen me kostumet tradicionale shqiptare, flasin SHQIP dhe përcjellin mesazhe frymëzuese!

Dua të jem si ti”, “Jam krenare për ty” , “Gratë shqiptare janë nëna të mira”, “Sepse Shqipëria është e bukur me ty”, janë disa nga mesazhet që përcillen për gratë shqiptare. Shihni videon e publikuar nga Ambasada Shqiptare.