VIDEO/ Shqipëria ka një kampion bote

11

Një rast që na bën padyshim krenarë.Briken Calja ka shkruarën historinë ne Tashkent te Uzbekistanit, duke fituar 1 medalje ari dhe 2 argjendi ne Kampionatin Botëror të Peshëngritjes.

Peshëngritësi shqiptar mori medaljen e arit në stilin e shkëputjes ndërsa medalje argjendi  ne shtyje dhe dygarësh.

Shkëlqen edhe Qerimaj

Sa i përket Erkand Qerimajt, i cili po ashtu garonte në peshën deri në 73 kilogramë, pas shkëputjes ai u rendin në vendin e katërt edhe në shtytje e dygarësh.