VIDEO/ Si të bëheni pjesë e Forcave të Armatosura, ja kriteret dhe aplikimi

31

Konsiderojini Forcat e Armatosura të Shqipërisë si një mundësi të shkëlqyer për t’i shërbyer vendit dhe për të pasur një karrierë të sigurt.

Mësoni në videon më poshtë kriteret dhe hapat për të aplikuar dhe bëhuni pjesë e një familjeje të madhe me mundësi pa fund për t’u arsimuar dhe pasur një profesion.

Si të aplikoni për t'u bërë pjesë e FA?

Konsiderojini Forcat e Armatosura të Shqipërisë?? si një mundësi të shkëlqyer për t'i shërbyer vendit dhe për të pasur një karrierë të sigurt.?Mësoni në videon më poshtë? kriteret dhe hapat për të aplikuar dhe bëhuni pjesë e një familjeje të madhe me mundësi pa fund për t'u arsimuar dhe pasur një profesion.

Gepostet von Olta Xhacka am Donnerstag, 6. Februar 2020