VIDEOLAJM/ Bunkerët e diktaturës marrin jetë nga pasioni dhe dashuria e 2 artistëve të vegjël lezhjanë

32

Antoni 14 vjeç dhe Edi 12 vjeç, dy artistë të vegjël nga fshati Krajnë i Lezhës, me pasion pikturën kanë ndërmarrë një nismë të veçantë duke pikturuar mbi bunkerët e diktaturës.

Videoja është publikuar në Facebook nga faqja ‘Mrizi i Zanave Agroturizëm’.

Bravo djema!