Vijon puna për rilindjen e shkollës 9-vjeçare “14 Nëntori” në Durrës

2

Në Durrës vijojnë punimet për rikonstruksionin total të shkollës 9-vjeçare “14 Nëntori”.

Vijon puna për rilindjen e shkollës 9 vjeçare “14 Nëntori” në Durrës. Në përfundim të punimeve, 700 nxënës dhe 50 fëmijë të kopshtit me të njëjtin emër do të zhvillojnë procesin mësimor në ambiente me standarde evropiane.

Shkolla “14 Nëntori” u dëmtua nga tërmeti i 26 nëntorit 2019.

/ata.gov.al